Informatie voor de watersporter

Engelse Boat Showrooms exclusieve dealer voor Linssen Yachts in het Verenigd Koninkrijk

PERSBERICHT
Maasbracht – Vanwege de jarenlange ervaring met de verkoop en serviceondersteuning van diverse populaire merken stalen jachten, is Boat Showrooms nu benoemd tot exclusieve Linssen-dealer in het Verenigd Koninkrijk.
Geïnteresseerden kunnen bij alle drie de vestigingen van Boat Showrooms terecht voor Linssen-jachten, maar de verkoop van nieuwe Linssens zal voor een belangrijk deel plaatsvinden vanuit het gerenommeerde Steelboat Centre in de Shepperton Marina aan de Thames.
Yvonne Linssen, hoofd Marketing & Sales, gaf de volgende toelichting op het nieuws: “We hebben Boat Showrooms uitgekozen vanwege hun goede reputatie in het Verenigd Koninkrijk en hun meer dan 25 jaar lange ervaring met nieuwe en gebruikte stalen jachten. Ik ben van mening dat het bedrijf destijds een sleutelrol heeft gespeeld bij het introduceren van Nederlandse jachten op de Britse markt”.
Ook Rob Marsh, algemeen directeur van Boat Showrooms, kwam met een reactie: “Hier in Shepperton hebben we enorm veel ervaring opgebouwd met Nederlandse stalen jachten. En hoewel we ons richten op meerdere soorten pleziervaartuigen, kennen we de bijzondere eigenschappen van staal en de voordelen ervan ten opzichte van polyester. We zijn erg trots dat we voortaan het innovatieve en bekroonde Linssen-merk mogen vertegenwoordigen.
Om de nieuwe samenwerking naar buiten toe uit te dragen, zal Boat Showrooms twee van de nieuwste Linssen-modellen presenteren op de Southampton Boat Show later dit jaar. We kijken ernaar uit om tijdens dit evenement veel nieuwe en bestaande Linssen-eigenaars te ontmoeten.”
Meer informatie www.linssenyachts.com en www.boatshowrooms.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht