Informatie voor de watersporter

Engineering en ontwerpbureau voor jachten Sea Level maakt uitslag ontwerpwedstrijd 2013 op HISWA Amsterdam Boat Show bekend

PERSBERICHT
sealevel_juryMuiden – Dit jaar heeft Sea Level een eigen stand tijdens de HISWA Amsterdam Boat Show. Kom bij ons langs op stand 05.102 en maak kans op een iPod Nano door te stemmen op één van de ontwerpen van de ‘it all starts with design’ wedstrijd. De HISWA is in de Amsterdam RAI van 6 t/m 10 maart.
Sea Level Yacht Design & Engineering
Wij zijn er van overtuigd dat Yacht Design & Engineering onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Zo wordt een goed ontwerp ook technisch goed uitgewerkt en kan er binnen budget & planning gebouwd kan worden. Geen stress. Maak kennis met ons tijdens de HISWA en je kunt Jeroen van der Knaap aan het werk zien aan zijn ontwerptafel.
“it all starts with design” ontwerpwedstrijd
Dinsdag 12 februari is de jury bijeen gekomen om het winnende ontwerp voor 2013 te kiezen. Hier zijn ook de nummers twee en drie gekozen! Het was een mooie en inspirerende avond.
De prijsuitreiking is op donderdag 7 maart om 20.00 uur bij ons op de stand (05.102). De winnaar ontvangt van ons een iPad, ook voor de nummers twee en drie hebben wij een mooie prijs.
Publieksprijs
Tijdens de beurs kun je jouw winnaar kiezen en kans maken op een iPod nano! Het winnende ontwerp ontvangt na de HISWA de publieksprijs.
De uitslag en meer over de wedstrijd www.itallstartswithdesign.nl
Meer informatie www.sealevel.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht