Informatie voor de watersporter

EOC weer hoofdsponsor traditionele schepen beurs

Evenals bij de vijf voorgaande edities van de EOC-Traditionele Schepen Beurs (TSB) fungeert EOC Scheepsverzekeringen ook nu weer als hoofdsponsor van dit evenement dat dit jaar van 10 tot en met 12 november in het Nautisch Kwartier op het Willemsoordcomplex wordt gehouden. De organisatie verwacht dat deze zesde editie nog groter wordt dan die van 2022.

“Het is bijna traditie aan het worden dat de scheepsverzekeraar de financiële ruggengraat vormt van ons evenement”, zegt Michiel Tegelberg, voorzitter van de Stichting Traditionele Schepen Beurs. “Maar toch moeten we ons natuurlijk wel steeds weer zien waar te maken en een mooi evenement neerzetten. EOC draagt het varend erfgoed een warm hart toe en ondersteunt de missie van onze stichting om jong en oud te enthousiasmeren voor de traditionele zeil- en scheepvaart. Met deze beurs hopen we samen met EOC een plek te creëren waar iedereen uit de sector kan samenkomen, kennis delen en verhalen vertellen om gezamenlijk het varend erfgoed een mooie toekomst te geven.”

De EOC-Traditionele Schepen Beurs wordt sinds de vijfde editie georganiseerd door een nieuw bestuur dat bestaat uit voorzitter Michiel Tegelberg en leden André Zijlmans en Paul Schaap. Pascal Riksman van Pride at Work zorgt voor de productie en de standbouw. In plaats van in het monumentale gebouw 66, waar de eerste vier edities hebben plaatsgevonden, is de vijfde editie na drie coronajaren in 2022 voor het eerst in de Stadshal van theater De Kampanje gehouden. “Gezien het succes van de vorige editie en de belangstelling voor de komende verwacht ik dat het evenement verder zal groeien”, vervolgt Tegelberg. Met meer exposanten, bezoekers, lezingen, demonstraties en speciale activiteiten in de Medemblikkerloods, bij de helling en in de werkplaatsen van Museumhaven Willemsoord.” Naast EOC Scheepsverzekeringen als hoofdsponsor is de Gemeente Den Helder net als vorig jaar weer co-sponsor van de EOC-Traditionele Schepen Beurs.

Voor meer informatie: traditioneleschepenbeurs.nl

Foto: Melany Tegelberg

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht