Informatie voor de watersporter

Ervaringen met alle Mercury motoren en boten opdoen tijdens de Mercury Days 2016

mercurydays2016PERSBERICHT
Amsterdam, Tolkamer / Lobith – Na het succes van de afgelopen jaren kondigen we met trots de 5e editie van de Mercury Days aan. Deze Mercury Days worden gehouden op zaterdag 10 en zondag 11 september 2016 in Tolkamer, bij Lobith, Nederland. Tijdens deze Mercury Days laten we zoveel mogelijk mensen de watersport beleven en ervaren. Er zijn veel verschillende typen boten, uitgerust met Mercury buitenboord of binnenboordmotoren.
In een ontspannen sfeer kunnen onze bezoekers deze boten bekijken en ermee proefvaren. De Mercury Days zijn een echt familie-evenement, met activiteiten aan en op het water. Ook is een gedeelte van het terrein ingericht voor de sportvisser; er liggen een aantal visboten gereed. Dit alles in samenwerking met de sportvisbladen Dé Roofvis en Hèt Visblad. Er zijn kinderattracties, waaronder een springkussen en waterballen.
De Mercury Days zijn de ideale gelegenheid om boten te bewonderen en te testen, kennis te maken met de water- en vissport en lekker te genieten van een hapje en een drankje.
Het evenement is niet alleen de perfecte gelegenheid om kennis te maken met de Mercury producten, maar ook om in contact te komen met gelijkgestemde watersporters, om ervaringen uit te wisselen. Er worden tevens diverse gratis workshops gehouden met het thema Mercury.
Om de Mercury Days 2016 te bezoeken kunt u zich gratis inschrijven op de website www.mercurydays.com. Na registratie via deze website ontvangt u uw gratis persoonlijke entreeticket via e-mail, die u toegang geeft tot het Mercury Days event.
Win een Mercury buitenboordmotor!
Alle geregistreerde bezoekers die tijdens de trekking aanwezig zijn, maken op beide dagen direct kans om 1 van de 2 Mercury F6MH buitenboordmotoren te winnen, ter waarde van elk € 1.573,– (verkoopprijs, incl. btw).
De locatie is goed bereikbaar voor de Belgische, Nederlandse en Duitse bezoekers en de grote haven met snelvaarzone zorgt ervoor dat alle bezoekers de kans krijgen om watersport zelf te beleven.
LET OP: Er worden maximaal 3.000 entreetickets verstrekt!
Voor uw gratis entreeticket en meer informatie www.mercurydays.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht