Informatie voor de watersporter

Eurol richt zich op de watersport en introduceert uitgebreide lijn olie- en smeermiddelen voor nautische toepassingen

PERSBERICHT
eurol_050213Nijverdal – Eurol, uit het Overijsselse Nijverdal, lanceert met veel enthousiasme een uitgebreid assortiment olie- en smeermiddelen voor alle watersporters. De Eurol Nautic lijn bestaat uit oliën voor in- en outboardmotoren, vetten voor vele nautische toepassingen, hydraulische oliën, schoonmaakmiddelen, aerosols en koelmiddelen. De combinatie van kennis en ervaring in de praktijk zorgt ervoor dat Eurol producten met een optimale prestatie, voor iedere toepassing, in haar assortiment heeft.
“De watersporter is vaak aangewezen op verschillende verkooppunten voor onderhoud- en smeermiddelen. Eurol maakt het de winkelier en haar klant eenvoudig door met een winkelconcept op de markt te komen waar een compleet aanbod aan olie, vetten en schoonmaakmiddelen in te vinden zijn. Zo treft de watersporter al haar benodigdheden in één stelling, onder één dak”, legt Martijn Pfeiffer uit.
Eurol is de enige onafhankelijke producent van smeermiddelen in Nederland. Eurol beschikt over een eigen laboratorium waar de bestaande oliën voortdurend worden verbeterd en nieuwe producten worden ontwikkeld. Dit vormt de basis voor een uitgebreid assortiment dat voldoet aan de modernste en de strengste O.E.M.* eisen (*Original Equipment Manufacturer).
Eurol werd in 1977 opgericht door de huidige directeur Johan Pfeiffer. De focus lag in de beginjaren op de motor- en tweewielermarkt. Al gauw werden er ook producten voor de automobielbranche en de landbouwsector geproduceerd en met succes. Meer dan 35 jaar later zwaait Johan Pfeiffer de scepter samen met zijn zoon Martijn, en is Eurol uitgegroeid tot een merk dat in meer dan 60 landen te verkrijgen is.
Meer informatie www.eurol.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht