Informatie voor de watersporter

Eva Marine, de nieuwe specialist in elektrisch varen, opent haar (digitale) deuren

Eva Marine is de nieuwe bestemming voor watersportliefhebbers die op zoek zijn naar hoogwaardige elektrische vaarproducten en -accessoires. Dit opvallende, vernieuwende concept combineert het gemak van een webshop met het vertrouwen van een fysieke winkel. Daarnaast zal Eva Marine binnenkort in Utrecht ook nog een uniek Experience Center openen, waar klanten op afspraak de verschillende producten zelf kunnen testen en ervaren.

Door de razendsnel groeiende belangstelling voor duurzaamheid en milieuvriendelijke alternatieven in de maritieme sector, betekent de lancering van Eva Marine een meer dan welkome toevoeging voor watersporters. Het merk biedt een uitgebreid assortiment aan elektrische bootmotoren, accu’s, opladers, navigatieapparatuur en andere onmisbare producten voor comfortabel en probleemloos elektrisch varen.

Marcel van Hees en Tjeerd Meppelink, oprichters van Eva Marine: “Eva Marine is ontstaan uit een passie voor elektrisch varen en de wens om watersporters te voorzien van hoogwaardige, betrouwbare producten. We willen niet alleen een platform bieden waar klanten gemakkelijk een elektrische aandrijving kunnen samenstellen, maar waar ook gerekend kan worden op deskundig advies en een uitstekende klantenservice.”

Breed assortiment

Eva Marine onderscheidt zich daarbij door een zorgvuldig geselecteerd assortiment, samengesteld uit gerenommeerde merken die bekend staan om hun kwaliteit en prestaties. De webwinkel biedt een gebruiksvriendelijke interface waarmee klanten snel kunnen navigeren en eenvoudig de juiste producten kunnen vinden die aansluiten bij hun behoeften en budget. Op dit moment biedt Eva Marine elektrische buitenboordmotoren van het gerenommeerde merk Torqeedo aan, meer merken zullen snel volgen.

Naast het uitgebreide productaanbod zal Eva Marine ook regelmatig informatieve artikelen en gidsen publiceren op haar website. Daarmee worden klanten niet alleen geholpen bij het maken van weloverwogen keuzes, maar zorgt het ook voor inspiratie om de passie voor elektrisch varen verder te verkennen.

Locatie Overview Eva Marine

Persoonlijk advies

Wij kunnen ons goed voorstellen dat de interesse in het schoon, milieuvriendelijk en betrouwbaar elektrisch varen groot is, maar dat het voor velen nog onbekend terrein is. Dan helpt ons team van gepassioneerde watersporters geïnteresseerden graag verder bij het samenstellen van de perfecte elektrische aandrijving voor hun boot. Een bezoek aan Eva Marine www.evamarine.nl wordt zeker aanbevolen om het uitgebreide assortiment van hoogwaardige elektrische vaarproducten en accessoires te ontdekken.

Over Eva Marine:

Eva Marine is de nieuwe specialist in elektrisch varen. Dankzij onze centrale ligging, dicht bij het centrum van Utrecht, weten watersporters vanuit het hele land ons al te vinden. Met een snelgroeiend assortiment van hoogwaardige elektrische vaarproducten en accessoires streeft Eva Marine ernaar om watersportliefhebbers te voorzien van duurzame en betrouwbare oplossingen in elektrische nautische aandrijving. Het bedrijf is opgericht door enthousiaste watersporters die zelf een passie voor elektrisch varen hebben en als geen ander het belang van een uitstekende klantenservice en deskundig advies onderstrepen. Eva Marine is onderdeel van Ravenswater Nautiek B.V.

Voor meer informatie: evamarine.nl

Foto: Eva Marine

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht