Evert Bruinekool levert maritieme verhalen en foto's van boten uit mega-fotoarchief of in opdracht

PERSBERICHT

foto: E.J. Bruinekool Fotografie en Tekst
foto: E.J. Bruinekool Fotografie en Tekst
Hilversum – Onlangs introduceerden wij de nieuwe maritieme website waarop u direct foto’s van Nederlandse scheepvaart kunt bestellen. Dit grootste Nederlandse maritieme archief hebben wij kunnen opbouwen omdat de nautische wereld meer dan 30 jaar onze specialiteit is zowel in foto als tekst.
Er zijn door E.J. Bruinekool Fotografie en Tekst inmiddels meer dan 10.000 artikelen geschreven waarvan veel over de nautische en technische wereld. Wij schrijven en fotograferen over bedrijven, beroepsvaart, varend erfgoed, techniek en waterwegen in en rond Nederland. Heeft u interesse in verhalen en foto’s, dan is de combinatie ook mogelijk.
Veel schepen uit de varend erfgoedwereld kennen wij al of wij hebben er in het verleden over geschreven, evenals over scheeps- en jachtwerven. Onze native vertalers kunnen de verhalen in elke gewenste taal omzetten. Heeft u alleen foto’s nodig? Geen punt, wij kunnen ze snel voor u maken in hoge resolutie. U kunt veel foto’s direct uit het online archief downloaden. Anders zit het in ons stockarchief van 500.000 foto’s. Daar moet u voor mailen of bellen.
Interieurfotografie, exterieur-, foto’s van zeilend varend en actiefotografie behoren allemaal tot de mogelijkheden. Wereldwijd is er in de loop der jaren veel van ons tekst- en fotomateriaal verspreid via persberichten voor scheepswerven en bedrijven.
Meer informatie www.hetfotoarchief.nl, www.ejbruinekoolfotografie.com en www.dutchshipingarchive.nl.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X