Rotterdam Boat Show 2022

Exclusief, exclusief

Genieten van prestigieuze jachten onder het genot van een prosecco, kreeft en de heerlijkste hors d’oeuvres. Zo zien de organisatoren van de Rotterdam Boat Show deze nieuwe botenbeurs voor zich. Van 14 tot en met 18 april wordt Jachthaven De Rotterdamse Admiraliteit omgetoverd tot een stukje Cannes in de Nederlandse rivierdelta.

Inclusief

Om het exclusieve karakter van de beurs te garanderen is gekozen voor het all-inclusive concept. Dat klinkt misschien tegenstrijdig, we kennen het principe van all-inclusive vooral van de niet al et chique vakantie-oorden waar het vooral om het  ‘all you eat’ lijkt te gaan. Op de Rotterdam Boat Show is de catering van een heel ander niveau. ‘De culinaire is op gastronomisch niveau – inclusief prosecco, kreeft en de heerlijkste hors d’oeuvres. Tickets zijn beschikbaar voor EUR 110,- inclusief BTW per persoon per dag’, zo meldt de site. Luxe mag wat kosten. 

Mooiste, grootste

Ook de aanbod-kant is exclusief gehouden. Maximaal vijfendertig exposanten kunnen een plek vinden om hun meest prestigieuze jachten en tenders te exposeren op de Rotterdam Boat Show. Naast verschillende botenbouwers zien we dat juwelier Schaap + Citroen een stand heeft met horloges en juwelen. Per exposant is maar één box beschikbaar. Dan weten we welk exemplaar ze meenemen uit de range, de mooiste, de grootste en waarschijnlijk ook de meest luxe. En dat is precies waar de bezoekers voor komen.

Dit bericht is geschreven door Klaas Wiersma, onafhankelijk watersport journalist voor Nauticlink. Wil je reageren op dit bericht? Laat hieronder een reactie achter of stuur Klaas Wiersma een e-mail via nieuwsdienst@nauticlink.com of contact hem via linkedin