Informatie voor de watersporter

Expertisebureau Garantex aanwezig voor 'quick scans' op Gebruikte Botenbeurs in Hoorn

Persbericht
Hoogeveen – Net als voorgaande jaren zal expertisebureau Garantex tijdens de 4e editie van de Gebruikte Botenbeurs in Hoorn op donderdagmiddag 23 augustus en vrijdagmorgen 24 augustus quick scans uitvoeren voor particulieren die hun vaartuig in de verkoop hebben liggen.
Garantex is een professioneel expertisebureau, dat in 2006 is opgericht door Unigarant Verzekeringen. Unigarant en de ANWB zijn belangrijke opdrachtgevers voor ons, maar we worden ook door andere opdrachtgevers ingeschakeld. Onze hoogopgeleide experts hebben passie voor uw zaken, zijn lid van het Nederlands Instituut van Register Experts (Nivre), de European Maritime Certification Institute (EMCI) en/of de Nederlandse Vereniging van Experts op Pleziervaartuigengebied (NVEP) en opereren overeenkomstig de Nivre gedragscode en de Gedragscode Verzekeraars.
Wat doet Garantex verder?
Wij verlenen technische kennis, diefstal-, en toedrachtsonderzoek voor zowel de particuliere als zakelijke markt, zoals schade-expertise, contra-expertise, arbitrage, taxatie en keuringen.
Specialist
Garantex is specialist op het gebied van voertuigen, vaartuigen, caravans en (brom-)fietsen. In de watersport zijn wij het grootste expertisebureau van Nederland.
Meer informatie www.garantex.nl en www.gebruiktebotenbeurs.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht