Informatie voor de watersporter

Faber Vlaggen neemt Shipmate over

Amsterdam, Vlaardingen – De Amsterdamse Faber Group neemt Shipmate in Vlaardingen over. Faber Vlaggen wordt hierdoor veruit de grootste vlaggenproducent van Nederland.

Bedrukt reclametextiel
Beide familiebedrijven zijn bijna tachtig jaar oud en passen qua cultuur en activiteiten (vooral levering van bedrukt reclametextiel) bij elkaar. Shipmate zal met zijn eigen digitale drukfabriek in Vlaardingen een belangrijke aanvulling vormen op de digitale drukmachines van de Faber Group in Polen en Frankrijk. De Faber Group beschikt verder over een zeefdrukfabriek in Bangkok, waar ook een complete confectiefabriek aan gekoppeld is. CEO Martin Koppelaar van Faber Group: “Door gezamenlijke inkoop en permanente optimalisatie van de productiecentra kan de Faber Group garant staan voor een uitstekend product. Shipmate is een waardevolle bijdrage in die Faberfilosofie.”

Shipmate is sponsor van de tweejaarlijkse Classic Yacht Regatta in Hellevoetsluis, een evenement rond klassieke scherpjachten. (Binnenvaartkrantwww.shipmate.nl en www.fabervlaggen.nl )

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht