windverwachting

Femke van Straten in dienst als 'coördinator corporate hospitality' bij The Tall Ships Races Harlingen 2014

PERSBERICHT
Harlingen – Op 1 oktober is Femke van Straten in dienst getreden bij Stichting Harlingen Sail als coördinator corporate hospitality. Zij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van zowel de zakelijke als de particuliere arrangementen tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2014.
The Tall Ships Races Harlingen 2014
Friesland en Harlingen hebben de primeur. Voor de eerste keer is een Nederlandse zeehaven officiële starthaven van een van de grootste internationale zeilraces ter wereld – The Tall Ships Races. Van 3 t/m 6 juli 2014 verzamelen ca. 60-100 Tall Ships afkomstig uit alle werelddelen zich in Harlingen voor een groots maritiem feest. Aan boord minstens 1.500 jonge mensen tussen de 15 en 25 jaar (trainees). Zij maken zich op voor de reis van hun leven en beginnen op 6 juli aan de eerste etappe van The Tall Ships Races 2014 naar Fredrikstad (Noorwegen). The Tall Ships Races Harlingen 2014 belooft “An Ocean of Experience” te worden voor jong en oud!
Ervaring tijdens Nederlands grootste nautische evenementen
Voornamelijk het bedrijfsleven kan bij Femke terecht als het gaat om relatiemarketing, congressen, presentaties of personeelsfeesten aan boord van de indrukwekkende internationale schepen. Ook voor de consument komen er in de loop van de tijd voldoende mogelijkheden om vanaf het water te genieten van dit fantastische evenement.
Femke heeft jarenlang ervaring opgedaan bij Het Nautisch Evenementen Bureau in Amsterdam. Zij werkte mee aan de organisatie van corporate hospitality tijdens grote nautische evenementen, waaronder Sail de Ruyter 2007 in Vlissingen, The Tall Ships Races 2008 Den Helder en SAIL Amsterdam 2010. Eerder was Femke werkzaam bij het Watersportverbond als pr & communicatiemedewerker voor de Olympische zeilploeg. Watersport zit haar in het bloed en deze functie bij Stichting Harlingen Sail is haar op het lijf geschreven. Femke ervaart dit dan ook als een geweldige kans om het evenement haar “An Ocean of Experience” in haar carrière te bezorgen.
Meer informatie www.thetallshipsracesharlingen2014.com

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X