windverwachting

Flevum 'netwerk' zeilregatta vanuit St Annaland dit jaar op vrijdag 31 augustus

PERSBERICHT
Sint Annaland – Nu al plannen voor na de zomervakantie komt wat prematuur over. Vrijdag 31 Augustus lijkt nog erg ver weg. Toch is het goed uw relaties nu al te selecteren voor de unieke Flevum zeilregatta, die bij uitstek geschikt is om te netwerken en nieuwe relaties aan te gaan.
Flevum weet als geen ander het belang van goede relaties uit te dragen en is een toonaangevende autoriteit op het gebied van het organiseren van netwerk evenementen. Frank Schouten zal u als gastheer op zijn eigen unieke manier ontvangen en zorg dragen voor een goed verzorgde dag.
De zeilregatta is uitgegroeid tot een begrip bij de zeilende leden van Flevum. De derde editie van dit jaarlijks terugkerend evenement wordt gehouden vanuit de haven van St. Annaland, Zeeland. Naar aanleiding van de enthousiaste reacties van 2011 gaan we ook nu weer voor een groot deelnemersveld. U heeft de gelegenheid om deel te nemen met uw eigen boot of u kunt in St. Annaland tegen een zeer scherpe aanbieding een boot huren. Het ultieme netwerken op en rond het water. Laat deze uitgelezen kans om uw bedrijf te presenteren niet aan u voorbij gaan.
U kunt kiezen om deel te nemen met uw eigen boot, u kunt er één huren of u kunt mee als opstapper. De huurprijs van een boot (maximaal zeven schepen beschikbaar) is niet opgenomen in de deelnameprijs. Aan boord van uw boot is een ervaren kapitein met één assistent dringend aanbevolen. U heeft de gelegenheid om uw eigen zakenrelaties uit te nodigen of om andere Flevum leden aan boord te laten zodat uw drie uur durende race kan beginnen.
Goed doel
Wij zijn zeer verheugd dat wij het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam kunnen steunen. Gedurende de borrel en diner zullen wij een veiling organiseren. De opbrengsten worden in zijn geheel geschonken aan het Ronald McDonald Huis. Dit is van grote betekenis voor alle ouders en broertjes en zusjes die komen logeren en spelen. De opbrengst zal bijdragen aan de realisatie van een groen dakterras. Helpt u mee?
Deelname aan de Zeilregatta met uw eigen boot of als opstapper zorgt ervoor dat uw aandacht volledig kan uitgaan naar bestaande en nieuwe relaties op uw boot en in het restaurant. Om dit mogelijk te maken vragen wij van u een investering: Hospitality pakket € 75,- per persoon (ex BTW).
Wanneer u geen eigen boot heeft en er één wilt huren hebben wij een speciale prijs weten te onderhandelen. Voor het huren van een zeilboot, geschikt voor maximaal zes personen (exclusief het Hospitality pakket), is de prijs bij Enjoysailing Zeeland gesteld op € 325,- (ex BTW).
Meer informatie www.flevumzeilregatta.nl en www.soleisailing.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X