123 stickers

Flexibele contracten voor ligplaatsen – maand, seizoen, jaar – bij jachthavens Bruinisse, Naarden, Muiderzand en Dorado Beach

PERSBERICHT

foto: Den Daas / Bas Weetink Fotografie
foto: Den Daas / Bas Weetink Fotografie
Elst – Den Daas Recreatie introduceert vanaf 1 april 2017 flexibele contracten en betalings-mogelijkheden. Dit betekent dat vaste gasten van Jachthaven Bruinisse, Jachthaven Naarden, Marina Muiderzand en Dorado Beach zelf kunnen bepalen wanneer hun contract start. Ook kunnen zij maandelijks betalen. Met dit initiatief wijkt Den Daas Recreatie af van de HISWA voorwaarden met standaard seizoen abonnementen en speelt het in op de groeiende behoefte aan meer flexibiliteit onder watersporters en –recreanten.
“Uit de resultaten van ons laatste tevredenheidsonderzoek blijkt dat veel van onze vaste gasten behoefte hebben aan meer flexibiliteit met betrekking tot contractvormen en betalingsmogelijkheden. Wij vinden de mening van onze vaste gasten belangrijk en daarom bieden wij hen vanaf 1 april 2017 meer keuze mogelijkheden en nog meer vrijheid”, aldus Nanke Den Daas, Directeur van Den Daas Recreatie.
Vaste gasten van de ‘Thuishavens’ hebben de keuze uit een contract voor een jaar, een zomerseizoen (5-7 maanden) of een maand. Een jaarcontract kan op elk gewenst moment van het jaar ingaan, maar start altijd op de eerste van de maand. Het is dus niet noodzakelijk het jaarcontract op 1 april te starten. Ook hebben gasten de mogelijkheid maandelijks te betalen. De opzegtermijn van jaarcontracten wordt verkort van 3 maanden naar 1 maand en is na het eerste jaar per maand opzegbaar. Zomercontracten worden niet automatisch verlengd.
Nanke den Daas: ”De markt verandert razendsnel en het is noodzakelijk om mee te bewegen. Onze focus is momenteel gericht op de behoefte van onze gast en ik sluit daarom niet uit dat er nog meer nieuwe initiatieven volgen dit jaar”
Over Den Daas Recreatie
Den Daas Recreatie beheert en exploiteert vier toonaangevende jachthavens in Nederland. Al ruim 25 jaar biedt het familiebedrijf perfecte ligplaatsen en uitgebreide havenfaciliteiten voor vele duizenden watersporters. Onder het label Thuishavens vallen Jachthaven Naarden, Jachthaven Bruinisse, Marina Muiderzand en Dorado Beach.
Meer informatie www.thuishavens.nl, www.jachthavennaarden.nl, www.jachthavenbruinisse.nl, www.marinamuiderzand.nl en www.doradobeach.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X