windverwachting

FlexYachts concept 'flexibel zeilen' uitgebreid naar Griekenland met een Beneteau Oceanis 45

PERSBERICHT
flex_yachts_griekenlandDen Haag – FlexYachts heeft haar concept uitgerold naar Griekenland met een nieuwe Beneteau Oceanis 45. Onder het motto “Soms is het slimmer om te delen” is het in 2016 ook mogelijk om – zonder de zorgen van onderhoud, beheer en bezit – een zeiljacht te ‘hebben’ in Griekenland.
FlexYachts biedt met het concept flexibel zeilen al enige tijd een alternatief voor het huren of kopen van een zeiljacht. Met een all-in abonnement kunnen zeilers een zeiljacht uit de vloot van FlexYachts delen. De gemiddelde abonnementhouder van FlexYachts vaart meer dan 35 dagen per jaar voor 1/5 van de kosten van eigen bezit.
De vloot bestaat uit 10 goed uitgeruste zeiljachten en 2 motorjachten. De jachten hebben een vaste ligplaats in diverse havens in Nederland en België. In 2015 is één van de zeiljachten – een zeer luxe uitgeruste Beneteau Oceanis 45 – “verhuisd” naar Griekenland.
Interessant voor flexibele zeilers die meerdere keren per jaar in de mediterranee willen zeilen, zonder de rompslomp en hoge kosten van een eigen jacht of vaak huren. Vanuit Athene behoren zowel de Cycladen als de Saronische en Argolische Golf tot het vaargebied. Maar ook de Golf van Korinthe en de Sporaden zijn haalbaar.
De Oceanis 45 van FlexYachts wordt gedeeld door maximaal 7 deelnemers. Daarvan is 1 de eigenaar. Iedere deelnemer kan op een flexibele manier minimaal 35 dagen per jaar zeilen. Door last-minute te boeken kan maximaal 14 dagen extra gevaren worden. Het innovatieve en flexibele boekingssysteem ‘Click & Sail’ zorgt voor een makkelijke en eerlijke verdeling van de vaartijd. Een Beneteau Oceanis kunt u bezichtigen bij NovaYachting in Bruinisse.
Meer informatie www.flexyachts.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X