Informatie voor de watersporter

FlexYachts start als eerste met een nieuwe Greenline 33 als 'eigen motorjacht per abonnement' zónder zorg en onderhoudskosten

PERSBERICHT
Den Haag – Wilt u regelmatig genieten van het water op een nieuwe Greenline 33, zonder de rompslomp en hoge kosten van eigendom? Flexibel varen middels een all-in abonnement bij FlexYachts is de moderne en slimme oplossing. De Greenline 33 ligt vanaf 1 juli in Wemeldinge. Andere locaties zoals Bruinisse en Almere/Muiderzand volgen later. Voor zeilers zijn er in verschillende havens drie Dufours GL 365, een Dehler 29 en een Saffier 26 beschikbaar.
Hoe werkt het?
Een jacht wordt gedeeld met maximaal 6 andere captains. Deelnemers sluiten een all-in abonnement af voor een jaar. Onderhoud, schoonmaak en havengeld zijn inbegrepen. Per maand krijgen leden een vaartegoed van 3,5 dag. Daarmee kan van een halve dag tot een week worden gevaren. Boekingen worden gedaan via het innovatieve online boekingssysteem van FlexYachts. Middels dit systeem is het eenvoudig en flexibel inplannen van vaarblokken.
Meer informatie www.flexyachts.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht