Informatie voor de watersporter

Flottielje zeilen in Griekenland blijft een van de meest kindvriendelijke zeilvakanties 'met kans op dolfijnen'

PERSBERICHT

'Alle kans een school spelende dolfijnen te ontmoeten...'  (foto Zeilnet)
‘Alle kans een school spelende dolfijnen te ontmoeten…’ (foto Zeilnet)
Amsterdam – Flottielje zeilen in Griekenland is een enorm leuke manier om je vakantie door te brengen. Een zeilvakantie in Griekenland betekent genieten van zon en zee met elke dag een nieuwe bestemming aan de horizon.
Zwemmen en snorkelen in kristalheldere baaien. Goede zeilwind en schilderachtige, kleine haventjes. Dat is flottielje zeilen in Griekenland! Je geniet niet alleen van dit prachtige land met een uitstekend klimaat, je bent ook veel op het water. De kans is ook groot dat je scholen spelende dolfijnen ziet.
Beleef met flottielje zeilen in Griekenland een van de mooiste routes van de Middellandse Zee. Verken de Griekse eilanden en ga voor anker in één van de schitterende baaien. Of eindig na een dag zeilen in een lokaal restaurantje voor een heerlijk Grieks maaltijd en beleef het ultieme gevoel van een ontspannen zeilvakantie.
Griekenland is voor zowel de ervaren als de wat minder ervaren zeiler een favoriete zeilvakantiebestemming. Het gebied is ideaal om met kinderen te zeilen. In de schoolvakanties zijn er veel flottielje boten met gezinnen met kinderen.
Meer informatie: www.zeilnet.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht