Flottielje zeilen in Griekenland onder Nederlandse leiding maakt zeilen in onbekend gebied toch veilig

PERSBERICHT

foto: Sailnet
foto: Sailnet
Landsmeer – Griekenland is dé flottielje bestemming. De vele eilanden, beschutte baaien, voorspelbare winden en de altijd aanwezige zon maken de Griekse Ionische eilanden en de Saronische en Argolische golf tot prachtige vaargebieden. Door het Middellandse Zeeklimaat staat Griekenland garant voor prachtig weer met zonnige dagen en een hemelsblauwe lucht. Ideaal voor een perfecte zeilvakantie.
Zet koers naar Hydra, Poros en Aegina, de schilderachtige eilanden met beeldschone stadjes en gezellige boulevards met vele terrasjes. De kustlijn van Griekenland is enorm gevarieerd. Prachtige stranden en steile rotswanden wisselen elkaar af als in een kleurrijk prentenboek.
Wat maakt flottielje zeilen nou zo bijzonder?
Bij flottielje zeilen huur je een zeilboot via Zeilnet en vaar jij als schipper van je eigen zeilboot samen met een aantal andere zeilboten een bepaalde route. De ervaren Nederlandse flottielje begeleiding vaart op een eigen zeilboot, ook wel ‘leadboat’ genoemd. De flottieljeleiding kent het zeilgebied goed en is altijd per marifoon bereikbaar. Voor veel zeilers op onbekende wateren een geruststellende gedachte. Bovendien ben je er op deze manier van verzekerd dat je de mooiste plekjes bezoekt en de gezelligste haventjes. Het zijn slechts enkele voordelen van de flottielje zeilen in Griekenland.
Meer informatie www.zeilnet.nl