Flottielje zeilen in Kroatië is ideale vakantie voor gezin met kinderen

PERSBERICHT
Landsmeer – Kroatië is een waar paradijs voor zeilers. Zeilen in Kroatië betekent iedere dag heerlijk zeilen van eiland naar eiland met een heerlijke zeebries. Een perfecte mix van ideaal zeilweer, mooie omgeving, cultuur en natuur biedt iedere zeilvakantieganger wat wils.

 foto: zeilnet.nl
foto: zeilnet.nl

Huur een zeiljacht in Kroatië en ontdek de prachtige kust met eindeloos eilanden, baaien, stranden en helder blauw water. Kroatië is een fantastisch vakantieland voor liefhebbers van watersport en zeilers in het bijzonder. Gezinnen vinden hier alles voor een heerlijke zeilvakantie.
Flottielje zeilen in Kroatië.
Iedere schoolvakantie weer maken ook gezinnen deel uit van de flottieljes in Kroatië. Kinderen kun je geen groter plezier doen dan ze lekker te laten ravotten in het water met hun nieuwe vrienden en vriendinnen van de flottielje. Het azuurblauwe zeewater is uitermate geschikt voor een heerlijk verfrissende duik. Terug aan boord laat je de warme zon zijn werk doen. Allemaal ingrediënten voor een onvergetelijke flottielje zeilvakantie!
Zeilgebied Kroatië.
De zuidkust van Kroatië, ook wel Dalmatische kust genoemd, is bekend door de tienduizenden eilandjes die het zeilgebied goed beschutten. De omgeving is heel gevarieerd. De soms indrukwekkend ruige rotsgebergten langs de kust worden afgewisseld door prachtige stranden en idyllische haventjes. Het gebied herbergt behalve de vele ankerplaatsen ook een aantal goed uitgeruste jachthavens. De wateren van Dalmatië bieden zowel beginnende als ervaren zeilers uitdaging op hun eigen niveau.
Om een zeiljacht te kunnen huren in Kroatië is een vaarbewijs en marifooncertificaat verplicht.
Meer informatie www.zeilnet.nl