123 stickers

Flottielje zeilen rond Ibiza is de ideale zeilvakantie in Spanje

PERSBERICHT

Zeilnet biedt flottielje zeilvakanties in Spanje aan
Zeilnet biedt flottielje zeilvakanties in Spanje aan
Amsterdam – Flottielje zeilen rond Ibiza en Formentera betekent iedere dag zon, helder blauw water en een lekkere zeilwind. Het klimaat, de natuur en de cultuur zijn mediterraan en het Spaanse eten is verrukkelijk. Op eigen anker genieten van de meest natuurlijke en prachtige baaien in volkomen rust. Of beleef een bruisend nachtleven op party eiland Ibiza.
Een zeilvakantie in de Balearen is een unieke manier om de eilanden te ontdekken. Zeil langs de prachtige kust met steile klippen, hoge bergen en talloze grote ankerbaaien met uitgestrekte stranden.
De azuurblauwe baaien zijn idyllische plekken om voor anker te gaan. Neem een duik en geniet van de bijzondere wereld onder water. Bezoek ’s avonds één van de leuke strandtenten en proef de onbezorgde hippie cultuur met veel dans en muziek. Geniet van de rust en relaxte sfeer op het kleine eiland Formentera.
De mooiste plekken zijn eigenlijk alleen per boot te bereiken. Overgoten door zon met elke dag een nieuwe bestemming aan de horizon. Dat is flottielje zeilen rond Ibiza en Formentera.
Meer informatie www.zeilnet.nl

1 Bericht

  • Tanja Koelewijn

    7 jaren geleden / 11 oktober 2015 om 09:52 uur

    Graag ontvangen wij informatie omtrent flotielje zeilen in Spanje en portugal, italie,

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X