windverwachting

For Sail Yachtbrokers heeft een vacature voor een full time jachtmakelaar of voor een net afgestudeerde commerciële HBO'er die dit wil worden

VACATURE
Enkhuizen – For Sail Yachtbrokers vraagt voor haar vestiging in Enkhuizen een full time jachtmakelaar.
For Sail Yachtbrokers met vestigingen in Enkhuizen en Ouddorp (Port Zélande) is een team van enthousiaste watersporters die zijn opgegroeid tussen de boten en van hun hobby hun beroep hebben gemaakt. Het team bestaat uit Jan-Ward van Dantzig, Barend Kol, Tjeerd Klouwers, Robert van der Klip, Tim van Daal, Tanja Sijm en Joyce den Haan. Samen vormen zij een hecht team met een groot netwerk in de watersport in binnen- en buitenland. We beschikken op beide filialen over alle E.M.C.I. certificaten voor jachtmakelaardij en taxatie. Het doel is verkopen, maar het motto bovenal een plezierige samenwerking.
Profiel:
De voorkeur gaat uit naar een ervaren jachtmakelaar met natuurtalent voor omgang met mensen en een echte dealmaker. Commercieel, doelgericht, ondernemend, representatief, vaardig met moderne media en devices. Je beheerst de Engelse en bij voorkeur Duitse taal. Je weet wat er speelt in de watersport en kunt omgaan met hectische situaties, waarin je oplossingsgericht en doelmatig werkt. Ook vind je het prima om regelmatig in de weekeinden te werken en de handen uit de mouwen te steken om enige praktische zaken op te lossen op onze werf in Enkhuizen.
Ben je nog geen ervaren jachtmakelaar en spreekt deze vacature je enorm aan: zojuist jouw commerciële HBO-opleiding afgerond, reageer dan zeker ook.
Werkzaamheden:
-Verkoop nieuwe en gebruikte zeil EN motorjachten
-Acquisitie van jachten voor de verkoop
-Relatiemanangement
-Online management van verkoop vloot
-Sociale media en marketing
-Aansturen personeel aangaande jachtservice klussen
Interesse of meer informatie? Stuur jou motivatie en CV op naar barend@forsailyachtbrokers.nl
Meer informatie www.forsailyachtbrokers.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X