123 stickers

For Sail Yachting Nederlands agent voor Italiaanse Sly Yachts, perfomance racers met custom built opties

PERSBERICHT
forsail_slyOuddorp – Sinds 1974 worden de zeiljachten van Grand Soleil gebouwd door de Italiaanse jachtwerf Cantiere del Pardo, gevestigd in Forli. Eind 2013 heeft de Italiaanse familie Trevisani Cantiere del Pardo overgenomen. Zij zijn tevens de eigenaar van Sly Yachts een jong, dynamisch en eveneens Italiaanse jachtwerf.
Sindsdien worden alle modellen van Grand Soleil én Sly Yachts in Forli gebouwd. Per 1 maart 2014 is Breskens Yacht Service ook de BENELUX importeur van Sly Yachts geworden en werd For Sail Yachting in Port Zélande dé Nederlandse Agent van Sly Yachts!
Jan-Ward van Dantzig van For Sail Yachting over het agentschap: “De zeiljachten van Sly Yachts zijn voor ons een enorm leuke aanvulling, waardoor wij naast de stijlvolle zeiljachten van Grand Soleil nu ook deze performance racers van Italiaanse topkwaliteit kunnen aanbieden.
De opzet is hierbij hetzelfde als bij ons Grand Soleil agentschap: Breskens Yacht Service is importeur voor de BENELUX, waarbij wij als agent voor Nederland optreden. Geïnteresseerden kunnen voor informatie en aankoopadviezen bij ons terecht. De opleveringen, de technische support en de after-sales worden vervolgens door Breskens Yacht Service verzorgt.”
Sly Yachts onderscheidt zich in de markt door haar custom built mogelijkheden. Voor het ontwerp van deze zeiljachten wordt gebruik gemaakt van de kennis en expertise van Studio Lostuzzi Yacht Design & Engineering. Dit is een toonaangevend bedrijf in het ontwerpen van elegante en efficiënte zeiljachten voor relaxed cruisen en spannende regatta’s. De range bestaat uit zeiljachten variërend van 38 tot 61 voet.
De Sly 38 is al te bezichtigen bij For Sail Yachting in Marina Port Zélande te Ouddorp en uiteraard is het mogelijk een proefvaart te maken.
Voor meer informatie www.forsailyachting.nl en www.sly-yachts.com

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X