Fraai fotoboek door bemanning over de zeilreizen van de Bør langs de kusten van Noorwegen

PERSBERICHT

Harlingen – Hans de Koning is schipper op de Bør met thuishaven Harlingen en maakt met zijn zeilschip in de zomer zeilreizen naar de Lofoten en Noorwegen. “De Noorse natuur is zo overweldigend dat je foto’s blijft maken. Na zoveel jaar zou dat moeten gaan afnemen, maar het tegendeel is waar. Deze foto’s publiceren wij natuurlijk wel op onze website, maar eigenlijk wilden we er meer mee doen. Dat plan lag al even te sudderen, totdat Saskia van der Sluis bij ons kwam varen. Sas is niet alleen een prima kok, maar ook een gepassioneerd fotograaf. Samen hebben we besloten dit boek samen te stellen met beelden en teksten van zowel Sas als van de Bør.”
Het boek door Saskia van der Sluis en Diana Venneman vertelt over de Noorse kust, het licht en de emoties. En…. het is echt zo, de beelden zijn zoals de natuur is. Net zo mooi en fascinerend als de reizen zijn. 
Het boek ‘Gunstige wind, eindeloos zicht, onderweg langs de Noorse kust’ (228 pagina’s) is te bestellen via het Centraal Boekhuis ISBN 9789081656214 of via  bor@borzeilreizen.nl  prijs € 28,00
Meer informatie www.borzeilreizen.nl