Informatie voor de watersporter

France Fluviale krijgt van Linssen Yachts 'Best Performing Dealer Award 2014'

PERSBERICHT
linssen_awardMaasbracht – Voorafgaand aan de jaarlijkse Linssen Yachts Boat Show eind november werd de internationale Linssen-dealermeeting gehouden, een bijeenkomst voor alle (inter)nationale Linssen-vertegenwoordigers uit 11 landen.
Om te beginnen werden enkele nieuwe gezichten voorgesteld. Op de werf in Maasbracht zijn Jeroen Opheij en Lars Franken aangesteld ter ondersteuning van de salesafdeling. Daarnaast zijn er nieuwe vertegenwoordigers in Turkije (Gena Yacht), Australië/Nieuw-Zeeland (EuroCanalBoat) en Zweden (Linssen Yachts Sweden).
Tijdens de dealermeeting worden de bijzondere aspecten van de primeurs in detail doorgenomen en alle nieuwe ontwikkelingen voor het komende jaar besproken. Daarnaast wordt teruggeblikt op de resultaten van het afgelopen jaar en vooruitgekeken naar de tendens, verwachtingen en ontwikkelingen van het komende jaar.
Bij deze gelegenheid werd ook de ‘Best Performing Dealer Award 2014’ uitgereikt. Deze ging dit jaar naar France Fluviale (Frankrijk) voor de beste verkoopresultaten.
“Ik ben er toch al trots op om met Linssen Yachts samen te werken, dus het is een enorme eer om de Best Performing Dealer Award 2014 te ontvangen, zeker omdat er zo veel hardwerkende, ervaren internationale Linssen-dealers zijn. En eerlijk gezegd zijn Linssen-motorjachten zo goed en van zo’n geweldige kwaliteit dat de boten zich haast zelf verkopen. Het zijn dus eigenlijk de ontwerpers, de botenbouwers en alle andere mensen bij Linssen die de prijs verdienen.
Frankrijk is de afgelopen jaren geleidelijk steeds verder opgeklommen in de verkoopcompetitie. Daardoor varen er steeds meer Linssens in Frankrijk en langs de Franse kust. Die trekken de aandacht, en dat is het beste verkoopinstrument dat een Linssen-dealer zich wensen kan. De botenshow in Parijs begint op 6 december en ik heb al een heleboel afspraken met klanten die de twee geëxposeerde nieuwe modellen willen zien en meer willen weten over het interessante nieuwe Linssen-aanbod. 2015 belooft nu al een mooi jaar te worden voor Linssen in Frankrijk”, aldus Mike Gardner-Roberts van France Fluviale.
Meer informatie www.linssenyachts.com en www.francefluviale.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht