windverwachting

Frank van den Wall Bake in bestuur Watersportverbond met portefeuille Communicatie, Marketing & Sponsoring

PERSBERICHT
Nieuwegein – Met groot genoegen presenteert het Watersportverbond vandaag Frank van den Wall Bake als beoogd nieuwe bestuurslid met aandachtsgebied Communicatie, Marketing & Sponsoring. Van den Wall Bake wordt in de voorjaarsvergadering voorgesteld aan de aangesloten verenigingen van het Watersportverbond.
Frank van den Wall Bake is een autoriteit op het gebied van sportmarketing en sponsoring. Als medeoprichter van sportmarketingbureau Trefpunt creëerde en exploiteerde Van den Wall Bake een groot aantal evenementen, projecten, merken en teams als de SPA Regatta, de Amstel Cup, Holland Heineken Huis, KPN en Schaatsen, Team Telfort en de Essent ISU World Cup.
Breed gedragen
Frank van den Wall Bake wordt in de sportwereld breed gedragen als vakman. Het Watersportverbond is verheugd dat hij bereid is zich als bestuurslid kandidaat te stellen. ‘Zijn expertise is een waardevolle toevoeging en ik ongekend blij dat een dergelijke vakman bereid is ons bestuur te versterken.’ aldus Maurice Leeser, directeur van het Watersportverbond. (Watersportverbond)

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X