123 stickers

Franse exploitant van jachthavens Port Adhoc neemt Jachthaven Naarden, Jachthaven Bruinisse en Marina Muiderzand over van Den Daas Recreatie

PERSBERICHT
Elst (GLD) – De familie Den Daas geeft het roer over aan Port Adhoc, exploitant van jachthavens in Frankrijk. Jachthaven Naarden, Jachthaven Bruinisse en Marina Muiderzand (Almere) maken vanaf 25 september jl. deel uit van het netwerk van Port Adhoc SAS.
Nanke den Daas, directeur van Den Daas Recreatie: “Wij zien Port Adhoc als de ideale partner om ons werk voort te zetten. Onze visie op de markt, op het beheer van jachthavens en de behoeften van de klant zien we terug in de wijze waarop zij te werk gaan.
Den Daas Recreatie beheert – onder de vlag “Thuishavens” – de drie jachthavens sinds eind jaren negentig en heeft fors geïnvesteerd zodat zij nu tot de beste havens van Nederland behoren.
“De Franse en de Nederlandse markt van watersport en-recreatie zijn onderhevig aan vergelijkbare veranderingen (digitalisering, bezit versus gebruik, enz.). We zijn ervan overtuigd dat de jachthavens van Thuishavens en Port Adhoc samen nog beter in staat zullen zijn de ontwikkelingen op te pakken en nieuwe kansen in “leisure” te grijpen. Wij gaan door op de weg die de familie Den Daas is ingeslagen”, zegt Gilles Tersis, directeur van Port Adhoc SAS in Frankrijk.
Deze uitbreiding past bij de groei-strategie van Port Adhoc. Onderdeel hiervan is de jachthavens om te vormen tot échte recreatieve bestemmingen. Thuishavens en Port Adhoc zullen hun kennis, faciliteiten en netwerk bundelen om de beleving in alle jachthavens te blijven verbeteren.
Management
De opzet van de teams bij de Nederlandse havens en de organisatiestructuur in Nederland zal niet veranderen. Edu Brons, sinds begin 2017 werkzaam bij de Den Daas Groep, is benoemd tot directeur van het Nederlandse deel van Port Adhoc. Hij neemt alle werkzaamheden van Nanke den Daas over.
Over Port Adhoc
Port Adhoc is een toonaangevende exploitant van jachthavens in Frankrijk en heeft veel ervaring in het ontwikkelen en managen van jachthavens. De groep beheert en exploiteert momenteel 7 jachthavens (jachthavens en droge stalling, ook wel ‘dry stacking’ genoemd) aan de Atlantische kustlijn en de Middellandse Zee. De jachthavens beschikken over ruim 5.600 ligplaatsen.
Meer informatie www.port-adhoc.com en www.thuishavens.nl
Toevoeging
Om de aankoop mogelijk te maken heeft Port Adhoc zijn kapitaal vergroot met 22 miljoen euro dankzij steun van het investeringsfonds NextStage Capital, dat als meerderheidsaandeelhouder al eigenaar is van catamaranbouwer Fountaine-Pajot en ook belangen heeft in Dream Yacht Charter, één van de grootste jachtverhuurbedrijven ter wereld.

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X