Informatie voor de watersporter

GalleryMaritime in Middelburg biedt in september 'buitenkansjes' in maritieme werken en ‘Small Budget Art’

PERSBERICHT
Middelburg – September is voor de galerie een jubileummaand en daarom organiseert GalleryMaritime de hele maand september ‘Small Budget Art’. Dus, kunst voor elke beurs met een uit privé komende collectie, samengesteld uit werken die hier nooit eerder werden geëxposeerd. Voor wie van exclusieve authentieke moderne kunst houdt is dit een buitenkansje. En er is een display in de galerie met een gesorteerde collectie originele werken van diverse kunstenaars. Elk van die kunstwerken is geprijsd voor de spectaculaire prijs van 100,– per stuk. Daarnaast zijn er een aantal maritieme werken in ‘stock’ voor de liefhebbers die op zoek zijn naar een buitenkansje.
Het uit schilderijen en sculpturen bestaande ‘Small Budget’ aanbod geeft het generale tijdsbeeld weer van de jaren negentig tot nu. Deze originele werken van binnen- en buitenlandse kunstenaars zijn slechts een maand vriendelijk geprijsd en al die bijzondere werken zijn op zoek naar een passende plek. Levering met bewijs van authenticiteit.
Authentieke kunst klaar om u te verleiden…
Buiten de openingstijden houdt GalleryMaritime ‘huisexposities’ in september op afspraak voor individuele bezoekers en kleine groepen. Tel.06 22591452.
Meer informatie over de galerie en hedendaagse maritieme kunst www.gallerymaritime.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht