windverwachting

GalleryMaritime in Middelburg organiseert Michiel de Ruyter-kunstwedstrijd voor creatieve mensen van alle leeftijden

PERSBERICHT

Een inspirerend voorbeeld: Gevecht op zee door Francis Willemstijn (foto Eddo Hartmann)
Een inspirerend voorbeeld: Gevecht op zee door Francis Willemstijn (foto Eddo Hartmann)
Middelburg – Op 15 jarige leeftijd vertrok Michiel naar zee. Hij klom op tot de hoogste maritieme rang. Wist vele schepen bemanning en goederen veilig over de 81% van de wereld, die uit water bestaat, van haven naar haven te zeilen. Hij bevocht ‘s lands vrijheid en eindigde zijn leven als Luiten-admiraal-generaal op de Eendraght.
GalleryMaritime daagt jong en oud uit om het verhaal van Michiel de Ruyter in een creatieve impressie te vertellen. Kortom, maak een boot, een verdedigings-attribuut, een Michiel de Ruyterborstbeeld, een bemanningslid, een wijnvat. Het maakt niet uit. Kies een eigen creatieve vorm en materiaal; papier, karton, koper, keramiek, ets, olieverf, aquarel, natuursteen etc. etc.
GalleryMaritime geeft elke Michiel de Ruyter creatie een podium. Iedereen kan meedoen. Inschrijving voor deelname is € 10,00. Inschrijfformulier kan jong en oud afhalen aan Gortstraat 43 in Middelburg.
Inzendingen kunnen worden aangeleverd tot 30 november.
In de decembermaand worden alle inzendingen geëxposeerd in GalleryMaritime. Op 4 december wordt de Michiel de Ruyter expositie met alle inzendingen, geopend door een MysterieGuest.
En, er zijn prijzen te winnen. Een onafhankelijke jury kiest de drie beste creaties. De Michiel de Ruyter trofee gaat naar de winnaar.
De enige voorwaarde die GalleryMaritime stelt: elke Michiel de Ruyter creatie moet in een presentatie box van 22X16X8 passen.
Meer informatie www.gallerymaritme.com

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X