GalleryMaritime opent 5 november Nationale Kunstweek 2016 in Zeeland met maritiem kunstschilder Els Burgers

PERSBERICHT

'Haven van Nijkerk' en 'potje mosselen' van Els Burger
‘Haven van Nijkerk’ en ‘Potje mosselen’ van Els Burgers
Middelburg – GalleryMaritime is een van de weinige deelnemende Zeeuwse galeries die in de Nationale Kunstweek van zich laat spreken. En het is de enige galerie in Zuid Nederland die uitsluitend werk brengt waar de maritieme wereld een relatie mee heeft.
Elke 1e zondag van de maand is er een expositie met nieuw werk van een professionele maritieme kunstenaar. Dit keer openen we de KUNSTWEEK met een tentoonstelling waar pasteltekeningen van de Zeeuwse kunstenares Els Burgers de boventoon voeren.
Els Burgers schildert met zachte pastel in de meest fijne lijntjes en prachtige kleurstellingen afbeeldingen die veelal hun oorsprong vinden in het Zeeuwse. In de KUNSTWEEK brengt zij kleine ‘verleidingkjes’ in bijzondere uitvoering en zeer geschikt om te krijgen of jezelf mee te verwennen.
En, vanwege de KUNSTWEEK vieren we de KUNST. Elke bezoeker ontvangt bij bezoek aan de galerie, tijdens de Nationale Kunstweek ontvangt een geschenkje. En, er is nog veel meer bijzonders…
Openingstijden;
dagelijks vanaf 13.00 uur zodra de Scheepsboeg aan de gevel hangt, op afspraak en 1e zondag van de maand 13.00 uur – 17.00 uur. De toegang is gratis.
Meer informatie www.gallerymaritime.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X