Informatie voor de watersporter

Gedroomde zeilvakantie: met eigen boot onder begeleiding veilig zeilen naar Spanje, Portugal en de Azoren

PERSBERICHT
Herkingen (ZH) – Zeilbedrijf OceanPeople bestaat in 2016 15 jaar. Voor dit 3e lustrum organiseren oceaanmensen Paul Matthijssen en Yvonne Kuijpers, een reis van drie maanden naar Spanje, Portugal en de Azoren. U kunt deelnemen met uw eigen zeiljacht.
Paul en Yvonne zijn ontwerpers van vele zeiltochten naar vaargebieden waar je normaal gesproken niet zo snel komt. Op hun CV staan, naast een aantal Oceaanoversteken, reizen met groepen naar Noorwegen, Zweden, Denemarken, Polen, Kanaaleilanden, Noord- en Zuid-Bretagne, Ierland, Schotland en Wales ook een eerdere reis naar de Azoren (2011). Inmiddels hebben ze meer dan 100.000 zeemijlen ervaring en kennen ze de Europese Atlantische kust als hun broekzak. Hun bedrijfsslogan is: “Met OceanPeople kom je verder!”
ocean_people_2016
OceanPeople heeft daarom deze uitdagende en grensverleggende reis op de planning staan: de Azores Adventure Cruise 2016! De tot de verbeelding sprekende bestemming heeft natuurlijk Horta, Faial als hoogtepunt, een plaats waar je als serieuze zeezeiler een keer geweest móet zijn. Wereldberoemd is het Café Sport met uitzicht op de haven met de beschilderde kademuren. Heel bijzonder om daar een biertje te drinken met andere oceaanzeilers. Want dat ben je dan: oceaanzeiler.
Paul en Yvonne, die met hun Sentijn 37IQ Shaula meevaren, ontzorgen op alle fronten. De route staat beschreven in een Cruisersmap, alle havens zijn gereserveerd, de meteo wordt nauwgezet gevolgd en bij calamiteiten is OceanPeople altijd dichtbij.
Voorafgaand aan de reis worden voor de deelnemers specifiek voor deze reis gemaakte cursussen over bootuitrusting, meteo, EHBO, survival en tochtplanning georganiseerd.
Er zijn inmiddels 14 deelnemers en er is nog mogelijkheid om in te schrijven voor deze ‘once in a lifetime-tocht’.
Meer informatie www.oceanpeople.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht