windverwachting

Geen watersporter, maar wel hart aan boot verpand

Kruiningen – De 72-jarige Ruud Muller uit Kruiningen is al dik tien jaar bezig met de restauratie van het nog enige varende beurtschip van Zeeland, de tot de stichting ‘Traditioneel Varen Zeeland’ behorende Frans Naerebout.

Nu is íe eindelijk af. „Inmiddels zit deze boot in mijn hart gebakken.”„Ik ben in 2004 met pensioen gegaan, nadat ik jarenlang productiemanager in een frietfabriek was. Ik ben een echte doener en ik zocht wat om mijn tijd mee te vullen. Ik heb totaal geen watersportachtergrond. Misschien komt daar die fascinatie voor deze boot vandaan, misschien heb ik wel iets in te halen. (De Telegraaf Vaarkrant, www.traditioneelvaren.nl)

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X