windverwachting

Gemakkelijk, veilig en met verzekering je eigen boot verhuren of een privéjacht huren via Boatsters

PERSBERICHT
boatstersAmsterdam – Het kostenplaatje van het bezitten of huren van een boot, kan een stuk aantrekkelijker worden gemaakt door booteigenaren en boothuurders direct aan elkaar te koppelen. Ondernemer Nick Gelevert bedacht Boatsters.com, een bedrijf dat dit mogelijk maakt.
Gelevert: “We zijn niet het eerste peer-to-peer botenplatform, maar wel het beste. Ik kom uit een nautische familie, Lengers Yachts wat ons familie bedrijf is, dus ken deze wereld van binnen en buiten. Een boot is niet hetzelfde als een huis of auto, de dynamiek is toch wel wat anders, dus je kunt niet klakkeloos het AirBnB-model overnemen, wat ik wel veel zie.”
Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Boatsters.com, wereldwijd wordt de boot verzekert via hun partner, Pantaenius boot verzekeringen, daarbovenop kunnen huurders dag en nacht ondersteuning krijgen via de helpdesk.
Ook vindt Boatsters.com het belangrijk dat huurders volledig geïnformeerd aan boord gaan. Daarom wordt hun vooraf gevraagd een checklist te doorlopen, zodat meteen duidelijk wordt of ze nog meer uitleg nodig hebben. “Denk aan vragen als: Hoe werkt de GPS? Waar liggen de zwemvesten? Hoe werkt de boegschroef? Op die manier kunnen eigenaren hun boot met een gerust hart verhuren.”
Meer informatie www.boatsters.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X