Gemeente Hellevoetsluis verhuurt vaste ligplaatsen in historische Vestinghaven

Hellevoetsluis – Per 1 april is het mogelijk om ook in de historische vestinghaven in het hart van Hellevoetsluis een vaste ligplaats te huren. De gemeente Hellevoetsluis biedt vaste ligplaatsen aan in de vestinghaven ‘Groote Dok’. Voor passanten is het vanaf die datum mogelijk om zowel in vestinghaven ‘Haaven’ als in vestinghaven het ‘Groote Dok’ “achter de brug” de boot af te meren.
Watersporters kunnen hun schip zowel in de zomer als de winter zorgeloos afmeren. De gemeentelijke jachthaven is uitgerust met water- en elektra-aansluiting bij elke ligplaats, sanitaire voorzieningen en een vuilwaterinnamestation. In de nabije omgeving zijn diverse restaurants met terras en parkeergelegenheid.
De huurprijs voor een vaste ligplaats (tot en met een bootlengte van 10 meter) bedraagt € 1.700,- per jaar, inclusief belastingen en heffingen. Voor boten groter dan 10 meter geldt een opslag van € 150,- per strekkende meter. Voor het verbruik van elektra wordt per KwH € 0,35 in rekening gebracht. (Gemeente Hellevoetsluis)

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X