Gemma Drohm over 'Kinderen aan boord' bij Datema Amsterdam op woensdagavond 22 februari

PERSBERICHT
Amsterdam – Datema Amsterdam organiseert met Gemma Drohm een lezing over het onderwerp ‘Kinderen aan boord’. Deze lezing zal plaatsvinden op woensdagavond 22 februari 2012 van 19:30 uur tot ca. 22:00 uur in Amsterdam
Gemma Drohm is de oprichtster van www.kinderenaanboord.nl en de schrijfster van het boek ‘De kinderen aan boord vaargids’. Ze is zelf moeder van drie kinderen en heeft als grote hobby zeilen. In haar boek beschrijft zij tips en praktijkervaringen over varen met kinderen en de leukste havens om te bezoeken met kinderen.
Het idee ontstond tijdens de eerste vakanties dat er gezeild werd met een kindje aan boord. In jachthavens werden tips uitgewisseld met andere ouders over leuke plekken om te bezoeken met kinderen. Het is voor jonge ouders toch een beetje zelf uitzoeken hoe je alles doet aan boord. “Het leek me leuk en handig om de ervaringen van varende ouders onderling te kunnen delen op internet.”
Gemma zal tijdens de lezing aan de hand van persoonlijke ervaringen een beeld schetsen van wat er bij komt kijken wanneer je kinderen mee aan boord neemt. Deze persoonlijke ervaringen worden aangevuld met vele zeer bruikbare tips en ideeën van andere varende ouders.
Wanneer u deze lezing wilt bezoeken dient u zich op te geven bij Datema Amsterdam (‘Lezingen’). Er wordt een kleine onkostenvergoeding gevraagd van € 5,- per persoon.
Meer informatie www.datema-amsterdam.nl en www.kinderenaanboord.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X