Informatie voor de watersporter

Genodigden feestelijke avond 'Dekker Watersport Hofleverancier' geven 1730 euro aan Sailing Kids

PERSBERICHT
Zaandam – In plaats van cadeaus ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan van Dekker Watersport, had de watersportwinkel genodigden voor de feestelijke bijeenkomst rond de uitreiking van het predicaat ‘hofleverancier’ op vrijdag 25 november j.l. gevraagd een donatie te doen aan ‘Sailing Kids’. Deze stichting organiseert zeilvakantieweken voor chronisch zieke kinderen en hun ouders, broertjes en zusjes. De actie bracht 1730 euro op.
Tijdens de bijeenkomst ontvingen Marc en Sander Prins het Hofleverancier predicaat uit handen van Wethouder Dennis Straat van de Gemeente Zaanstad. Hierna werd het Koninklijk Wapenschild onthuld door hun moeder Leny Prins.
Medewerkers, familie, vrienden en relaties waren aanwezig bij de feestelijke bijeenkomst in de winkel van Dekker Watersport in Zaandam. In 150 jaar is Dekker Watersport uitgegroeid tot een van de grootste watersportzaken van Nederland. De toekenning van het predicaat vormt de bekroning op het 150-jarig bestaan van de watersportwinkel.
Het predicaat Hofleverancier wordt bij hoge uitzondering verleend aan bedrijven van minimaal honderd jaar oud die een belangrijke plaats innemen in de regio. Op dit moment zijn circa 450 Nederlandse bedrijven gerechtigd tot het voeren van het predicaat Hofleverancier. In de Zaanstreek is Dekker Watersport het zevende bedrijf dat de titel mag voeren.
Meer informatie www.dekkerwatersport.nl, en www.sailingkids.eu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht