Informatie voor de watersporter

Geslaagde Linssen Yachts Boat Show 2012 toonde al de Linssen-primeurs voor BOOT Düsseldorf 2013

PERSBERICHT
Maasbracht – Van zaterdag 24 tm maandag 26 november werd bij Linssen Yachts in Maasbracht weer de jaarlijkse Linssen Yachts Boat Show gehouden. Met maar liefst twaalf jachten gaf deze 14e show een goed overzicht van het huidige Linssen-modellengamma. Er waren modellen uit zowel de Linssen ‘9’-serie, de Range Cruiser-serie, The New Classic Sturdy-serie als de Mark III-serie vertegenwoordigd.
Primeurs
Er waren twee primeurs. De eerste was de Grand Sturdy 40.9 Sedan Longtop (12,85 x 4,30 m). Met een verlengd salondak over de open kuip ontstaat er een grote gezellige leefruimte die bij de salon gevoegd wordt. De tweede primeur was de Grand Sturdy 500 Wheelhouse Mark III (14,98 x 4,88 m). Een herkenbare 500, maar dan met een gesloten stuursalon met elektrisch schuifdak en een geringe doorvaarthoogte.
Deze beide primeurs zullen in januari ook op BOOT Düsseldorf te zien zijn, naast de absolute wereldprimeur van The New Classic Sturdy 36 AC. Deze opvolger van de 28 Sedac (genomineerd voor European Boat of the Year) kenmerkt zich door een klassiek design dat is voorzien van hedendaagse techniek. Markante onderdelen zijn de massief teakhouten schuifdeur en de traditionele hoge rechte mast, die het jacht zijn onmiskenbare silhouet geeft.
Collection & Brokerage Showroom
De nieuw geopende showroom voor gebruikte jachten kreeg tijdens de show ook de nodige aandacht. In deze showroom kunnen circa veertien jachten van 9 tot 15 meter worden geplaatst.
Linssen-eigenaren
Op de zaterdag van de show was traditioneel weer het diner van de Nederlandse en Engelse eigenarenclubs. Indien u nog geen lid bent, kunt u via www.linssen-owners.eu contact opnemen met een van de clubs.
Linssen Boating Holidays
Ook alle partners van het Linssen Boating Holidays-netwerk waren aanwezig om gasten te informeren over nieuwe vaargebieden en de nieuwste ontwikkelingen in hun vloot. Zo komen in het seizoen 2013 diverse modellen van The New Classic Sturdy in de vloot en wordt Ierland toegevoegd als charterlocatie.
Linssen Yachts organiseert in 2013 de volgende evenementen:
Linssen Collection Weekend, Maasbracht (NL); 16-18 maart 2013
Linssen In-Water Boat Show, Maasbracht (NL); 24-27 mei 2013
Linssen Vaardagen, Maasbracht (NL); 5-8 juli en 5-7 oktober 2013
Linssen Yachts Boat Show 2013, Maasbracht (NL); 23-25 november 2013
Meer informatie www.linssenyachts.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht