Gezellige en leerzame middag 'Extreem Zeilen 4.0' met HR-zeilen en Henk de Velde in Medemblik

PERSBERICHT
Medemblik – HR Zeilen nodigt u graag uit voor EXTREEM ZEILEN 4.0 op 17 februari 2018 van 14.00 tot ca.17.00 uur. Locatie: Restaurant MED Trattoria – Regatta Centrum Medemblik – Vooroever 3, Medemblik. Deze zeilersmiddag krijgt inmiddels het karakter van een traditie, niet alleen dankzij een leerzame uitwisseling van kennis en ervaring, maar ook vanwege de gezelligheid en het smaakvol einde van de dag.
Henjo Ruiter (HR Zeilen, dealer van Hyde Sails) opent de middag en vertelt u over de wetenswaardigheden van HR Zeilen en Hyde Sails, waarna Henk de Velde u in woord en beeld meeneemt op zijn reizen rond de wereld.

“Het was een jongensdroom. Als jonge jongen dwaalde Henk langs de IJsselkade en vroeg de bemanning van de kleine kustvaarders die daar lagen waar ze vandaan kwamen of waar de reis naar toe ging. Hij zag een schip als een soort van mysterie. Je wist niet waar het vandaan kwam en je wist niet waar het naar toe ging. Toen hij de jaren des onderscheids bereikte koos hij ervoor om kapitein te worden en toen hij de kunst van het zeemanschap machtig was besloot hij om zeezeiler te worden. Uiteindelijk noemde hij zich “solozeiler”. Hij zwierf over de hele wereld, een, twee, zes keer omdat de wereld rond is en er is niets meer te ontdekken was dan meer ervaringen.
De zee is de weg naar nieuwe bestemmingen achter de horizon en een aantal van die bestemmingen zijn moeilijk te bereiken. Het is een doelbewuste keuze. Onmogelijk is slechts een woord.”
Na afloop kunt u met een drankje nog napraten met collega-zeilers. En voor de mensen die het wel heel gezellig vinden (en dat wordt het!) heeft MED Trattoria net als vorig jaar een leuk geprijsd driegangen menu. Reserveren kan via het opgaveformulier. Diner is wel voor eigen rekening.
Wij horen graag vóór 10 februari 2018 of u gebruik maakt van onze uitnodiging. U kunt u zich aanmelden via de site (zie hieronder). Heeft u een enthousiaste zeiler in de buurt die ook geïnteresseerd is, neemt u die gerust mee (wel graag aanmelden via het inschrijfformulier). Wel geldt vol=vol
Voor die tijd vindt u ons tot 28 januari ook op de stand van Hyde Sails op de Dusseldorf Boat Show – Hal 11/F54. Tijdens de show 10% korting op Hyde Sails!
Meer informatie www.hrzeilen.nl en aanmelden Extreem Zeilen 4.0

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X