windverwachting

Gottmer Hollandia geeft gids uit met mooiste vaarroutes van Friesland

PERSBERICHT
gottmer_vaargids_frielandHaarlem – Friesland is een paradijs voor motorboot- en sloepvaarders. Deze handige en overzichtelijke gids brengt de mooiste vaarroutes door de populairste watersportprovincie van Nederland overzichtelijk bijeen.
De gids bevat dag- en weekendtochten door de gehele provincie, waarbij zowel de prachtige natuur als de mooie Friese steden aan bod komen. Door de heldere plattegronden, vaste indeling per vaartocht en praktische tips is hij makkelijk te gebruiken.
Alle routes eindigen bij het vertrekpunt en bevatten voor sloepeigenaren handige B&B-overnachtingsadressen en informatie over trailerhellingen. Aan de hand van de slim gekozen knooppunten kunnen routes gecombineerd worden en kan de lengte van de tochten zelf worden aangepast. De gids is bovendien rijk geïllustreerd met prachtige foto’s en overzichtelijke kaartjes.
Frank Koorneef is auteur van populaire vaarwijzers voor de Nederlandse en Belgische binnenwateren en de succesvolle boeken 25 Toertochten voor motorboot en sloep en 10 Vaarroutes door de Randstad. Hij publiceert regelmatig in de Waterkampioen.
‘Een onmisbare gids voor eigenaars en huurders van zowel sloepen als motorjachten.’
10 Vaarroutes door Friesland, Frank Koorneef, ISBN 978 90 6410 601 9, € 14,95.
Meer informatie www.gottmer.nl en promotiefilmpje op YouTube

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X