123 stickers

Gouden snowboarder en wakeboardster Bibian Mentel opent op 20 april Sailability Loosdrecht bij Ottenhome

PERSBERICHT
ottenhome_sailabilityKortenhoef – Gouden Paralympisch Snowboarder Bibian Mentel opent zondag 20 april Sailability Loosdrecht bij Ottenhome.
Zondag 20 April om 14.00 uur zal ‘Gouden Paralympisch Snowboarder’ Bibian Mentel de nieuwe locatie van Sailability Loosdrecht bij Ottenhome officieel openen.
Omdat er duidelijk overeenkomsten zijn in de missies – het motto van Sailability is ‘Laat je handicap achter op de steiger’ en het motto van Paralympier Bibian is ‘kijk niet naar wat je niet meer kunt, maar wat je nog wel kan!’ verricht Bibian zondag 20 april heel graag de feestelijke openingshandeling van Sailability bij Ottenhome
Dat sporten mogelijk is, óók als je helaas een lichamelijke beperking hebt, daarvan is Bibian het grote voorbeeld. Ze is niet alleen een zeer goed snowboarder, getuige haar gouden plak op de Paralympics, maar ook een begenadigd wakeboarder.
Voor de zeilers van Sailability geldt hetzelfde. Aan boord van de zeilboten van de Stichting Sailibility – bemand door de zeer ervaren en enthousiaste vrijwilligers – kunnen ze net als iedereen het roer in eigen hand nemen en hun eigen koers bepalen.
Bovendien heeft Bibian op de afgelopen Paralympics de Wang Youn Dai Award gekregen. Deze prestigieuze prijs wordt tijdens elke editie van de Paralympische Spelen uitgereikt aan een mannelijke- en een vrouwelijke atleet die zich vooral op maatschappelijk vlak hebben onderscheiden.
Wilt u zich als ervaren zeiler of watersportfanaat ook maatschappelijk inzetten, meldt u dan aan als stuurman en/of vrijwilliger bij Sailability. U kunt u ook aanmelden als gast, om eens een keer mee te zeilen en de sfeer te proeven.
Iedereen is uiteraard op zondag 20 april van harte welkom bij Ottenhome om deze feestelijke gebeurtenis bij te wonen.
Meer informatie www.ottenhome.nl en www.sailability.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X