Gratis 13e Nationale Sloepenshow & Maritieme Markt komend weekend 22 en 23 juni in Lelystad toch weer groter

PERSBERICHT
Lelystad, Bataviahaven – Ook in 2013 is en blijft de Nationale Sloepenshow de meest complete ‘in-water’ bootshow voor sloepen, tenders, daycruisers en vletten in Nederland. Dit jaar met nog meer deelnemende sloepen en tenders als vorig jaar. Er is alle reden de sloepenshow komend weekend te bezoeken. De toegang is gratis!
Op 22 & 23 juni zijn alle toonaangevende sloepenbouwers en importeurs met hun boten present. Meer dan in welke andere boatshow.
Er liggen meer dan 60 sloepen en tenders. Waaronder veel interessante nieuwe modellen. Uniek bij de Nationale Sloepenshow is de mogelijkheid in de onmiddellijke nabijheid op het Markermeer te kunnen proefvaren zonder enige snelheidsbeperking!
Op de Maritieme markt wordt een zeer uiteenlopend assortiment maritieme producten en diensten aangeboden. Van luxe strandstoel tot alle soorten touwwerk en kleding.
Het geheel vindt plaats tijdens de Bataviahavendagen en het Artifest, Kunst-Cultuur & Muziekfestival, in combinatie met het op loopafstand gelegen winkelparadijs Batavia Stad. De Nationale Sloepenshow is een uniek evenement met een eigen sfeer. Goed voor een gezinsdagje uit met voor elk wat wils.
Nieuw is de ‘GodeVaert Exposanten & Bezoekers Lounge’ op een drijvend platform tussen de sloepen.
In 13 jaar tijd heeft de Nationale Sloepenshow en de Maritieme Markt een vaste en bijzondere plek verworven in de kalender van (inter)nationale botenshows. Het publiek weet wat het in de Bataviahaven kan verwachten en komt specifiek voor dit type boten en producten. Voor de bezoekers is de show zeer toegankelijk (gratis toegang en volop parkeerruimte!)
De Bataviahaven in Lelystad op 22 en 23 juni is de ‘place to be’. Voor bezoekers die de Sloepenshow met eigen boot willen bezoeken is volop ligplaats aanwezig.
Deelnemende werven en bedrijven
Waterspoor Jachtbouw, PB Watersport, Interboat Sloepen & Cruisers, Statement Marine, Antaris, Zarro/Maxxmarine
Makma, Zinder Boats, Maril, Bolding Bootservice, iSloep, Prins Watersport, Steelfish, Verschuur Watersport
Snoeck Technical Solutions, Smalland Maritiem, Bola Watersport, Sneekerhof, Van de Burgwal Trailers, YachtFocus
Cooper Yacht, GodeVaert, Pura Vida Boats, Sloepenboekje, Romtech Sloepen, CoCo Yachts, Menken Maritiem, Suydersee Verzekeringen, Stormer Marine, Funmaxx, Seafury, De Boer Jachttechniek, Vanclaes, Ventisit, De Parel Comp., Boten te Koop, Boten.NL, Nederveen Optiek, Craft Nautic, Bootzeil, Cocon Strandstoelen, Van Kampen H.O., Ed van der Kooy Touw, AVR Watersport, Weller vof, Poelmans Road & Marine, Escape Sloepen, Botenwacht Nederland, Retroboat, Dat Gaat Naar Den B…, Plevier Watersport, Portland Sloep.
Plaats en tijdstip
De Nationale Sloepenshow 2013 wordt gehouden in de Bataviahaven te Lelystad op 22 en 23 juni 2013.
Openingstijden
Zaterdag en zondag 10.00 – 17.00 uur.
Meer informatie www.nationalesloepenshow.nl