Gratis bezoek aan de voormalige KNRM reddingboot Koningin Juliana op 5 november in Hellevoetsluis

PERSBERICHT
KNRM_kon_julianaHellevoetsluis – Breng op donderdag 5 november tussen 15.00 uur en 20.00 uur een bezoekje aan de voormalige reddingboot Koningin Juliana en steek iets op over de nieuwste KNRM-reddingboot. Tijdens een gratis lezing, gegeven door Gerard Burema (Hoofd Beleid & Innovatie van de KNRM) hoort u meer over de KNRM en het innovatieve ontwerp van de nieuwste reddingboot NH1816, die vorig jaar in gebruik is genomen.
Voorafgaand aan deze bijzondere lezing wordt reddingboot Koningin Juliana afgemeerd bij Droogdok Jan Blanken. Speciaal is dat u eenmalig een exclusieve kans heeft om het schip, dat van 1967 tot 1991 dienst heeft gedaan als reddingboot in Hoek van Holland, te bezoeken. Wees er dus snel bij en grijp uw kans!
Koningin Juliana
Aan een steiger in de Stellendamse binnenhaven ligt het schip sinds deze zomer dichtbij de sluis afgemeerd. KNRM ambassadeurs René Wissekerke, John Brökling, Piet de Bruijne en Cornelis de Blok hebben KNRM-bloed in de aderen en haalden één van de oude KNRM-reddingsboten, de Koningin Juliana, naar Stellendam om te voorkomen dat het schip na haar operationele periode zal verdwijnen. De Stichting draagt graag haar steentje bij aan de promotie van de KNRM. Het schip is nog altijd inzetbaar als reddingboot en is zoals gezegd slechts een paar uur te bezoeken bij Droogdok Jan Blanken. Geef u via info@droogdok.nl snel op voor een indrukwekkend kijkje aan boord en geniet van de lezing over innovatie, technologie en veiligheid bij de KNRM.
Meer informatie www.droogdok.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht