Gratis boot afhalen in Zeebrugge: eiken kotter van 23 meter

gratis_kotter_zeebruggeZeebrugge – Omdat het Vlaams Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust (MDK) zijn aanlegplaats nodig heeft voor de uitbreiding van de jachthaven, moet Ronny Blomme met zijn vissersboot Poseidon (de Z580) voor het eind van de maand het veld ruimen. Doet hij het niet, dan sleept de havendienst de boot op zijn kosten naar de sloop.

Maar na een investering van 20.000 euro heeft hij ook geen geld meer om de kotter van 23 meter elders te leggen. Zijn enige hoop is nu dat iemand de boot gratis wil overnemen. Daarvoor plaatste hij een advertentie ‘Eiken kotter zonder motor moet dringend weg uit de haven van Zeebrugge’. Blomme, die ooit een klein museum op de boot had willen beginnen, hoopt op deze wijze hoge kosten te voorkomen en zijn droomboot tegelijk voor de ondergang te behoeden.  (Nieuwsblad, tweedehands.be)

230114 update: Intussen heeft de heer Blomme zijn boot op deze wijze kunnen verkopen!

De advertentie:
Kenmerken
Soort boot: Traditionele motorschepen
Conditie: Gebruikt
Lengte: Meer dan 20 meter
Merk en ontwerper: scheepswerf De Graeve Zeebrugge
Type: eik op eik kotter
Breedte: 5.4m
Diepgang: 1.5m
Motor: geen
Kooien: 4
Veelplaatser: Nee
Omschrijving
eiken kotter zonder motor moet dringend weg uit de haven van Zeebrugge ,heeft drijfvermogen en kan gesleept worden langs de kanalen ,met nog veel werk aan ,kan iedere zaterdag om 10.00uur bezichtigt worden ,word gratis geschonken voor handige pers die het aandurft om zo een werk aan te gaan. zij is een van de laatste eiken viskotters bj 1962.

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X