Gratis lezing Henk de Velde op zaterdag 17 november bij PZV-Zeezeilvereniging in Waalre

PERSBERICHT
Waalre (NB) – Naar aanleiding van de Algemene Leden Vergadering van PZV-Zeezeilvereniging nodigt het bestuur alle geïnteresseerde zeezeilers uit op een lezing van Henk de Velde, één van Nederlands meest bekende wereldzeilers. Deze lezing staat ook open voor niet-leden.
Alle geïnteresseerde zeezeilers zijn welkom en kunnen voor en na de lezing kennis maken met onze vereniging. De lezing is gratis en begint op zaterdag 17 november om 15 uur in Zalencentrum ’t Hazzo, Trolliuslaan 7 in Waalre (Eindhoven).
PZV is een ambitieuze maar gezellige landelijke vereniging voor schippers en opstappers met een passie voor zeezeilen. De vereniging is ontstaan en heeft haar clubhuis in Eindhoven.  De PZV-schepen liggen in de Zeeuwse Delta, aan de Zuid-Hollandse stromen en aan het IJsselmeer.  Elk jaar worden er praktische en theoretische activiteiten georganiseerd waarbij er veel belang gehecht wordt aan kennisoverdracht en het vergroten van de nautische ervaring. Een belangrijke groep leden heeft geen eigen boot maar deze opstappers worden als volwaardig lid beschouwd.
Meer informatie www.pzv-zeezeilen.nl.