Informatie voor de watersporter

Gratis Navionics Europe App bij boeken zeilvakantie of zeilboot huren via Euro-Yachtcharter met vroegboek-korting 2013

PERSBERICHT
Maastricht – Een zomervakantie lijkt nog ver weg maar toch is dit de beste tijd om uw zeilvakantie 2013 te plannen en te boeken. De meeste partners van Euro-Yachtcharter hanteren aantrekkelijke vroegboekkortingen tot en met 31-12. Daarnaast is de keuze uit mooie, jonge en beschikbare jachten nu nog het grootst. De totale korting kan oplopen tot wel 25%, zonde om geen gebruik van te maken!
GPS plotter in elke kuip, binnen handbereik
Navigeren voor een veilige vaart op de Kroatische, Italiaanse, Griekse en Turkse wateren is vaak een dagtaak. Je moet goed bij de les blijven om ‘een nadere kennismaking met het onderwaterlandschap’ te voorkomen. GPS plotters zijn dan wel altijd aan boord maar helaas te vaak nog binnen bij de kaarttafel ingebouwd, onhandig.
Euro-Yachtcharter heeft een geweldige december actie!
Bij elke boeking die bevestigd wordt in december krijgt u de Navionics Europe App voor de Iphone GRATIS van ons. (De kosten van de App worden als korting verwerkt). Zo heeft u een handig hulpmiddel in de kuip, binnen handbereik. Onze schippers hebben er afgelopen zomer al naar tevredenheid mee gewerkt. (deze App vervangt de papieren zeekaarten niet!)
Nog even de belangrijkste puntjes van onze december acties op een rij:

  • Vroegboek kortingen tot 31-12-2012 van 5% tot 15% (samen met andere kortingen oplopend tot 25%)
  • Meeste keuze uit jonge en nog beschikbare jachten
  • GRATIS Navionics App voor Iphone voor alle boekingen bevestigd voor 31-12-2012

Meer informatie www.euro-yachtcharter.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht