Gratis online-cursus bij mondelinge tweedaagse spoed-cursus vaarbewijs in juni voor het vaarseizoen 2017

PERSBERICHT
Roosendaal – Yachtconsult biedt inschrijvers voor de klassikale tweedaagse spoedcursus Vaarbewijs nu gratis de ondersteunende thuiscursus aan.
De spoedcursus van twee zaterdagen op 10 en 17 juni, die de cursist na het behalen van het vaarbewijs nog deze zomer met een snelle of grote boot mag laten varen, kost € 145. Dat is voordelig. Vergelijk maar eens met de prijs van collega’s, die de cursus op één enkele dag geven… Maar één dag vindt cursusleider Roland Sterker van Yachtconsult veel te weinig om de hoeveelheid cursusstof van vaarbewijs 1 te behandelen.
Dankzij de gedegen uitleg van de ervaren docent, die sinds 1992 wekelijks de Vaarbewijscursussen geeft, heeft u een grote kans om het vaarbewijsexamen in één keer te behalen! Kijkt u maar op het gastenboek van Yachtconsult.com
Bij de uitslag direct na het vaarbewijsexamen, horen Yachtconsult-cursisten vaak dat kandidaten, die gezakt zijn, dit heel vaak te wijten hebben aan een slechte voorbereiding (bijvoorbeeld via een 1-dagscursus of alleen een online cursus). Soms zakt wel 70 %! Bij onze klassikale cursus slaagt 80 tot 90 % in één keer!
Schrijf daarom nu in voor de laatste spoedvaarbewijscursus voor het vaarseizoen 2017. Deze start op 10 juni. De laatste marifooncursus start op 9 juni.
Meer informatie www.yachtconsult.com