windverwachting

Gratis zeilen, roeien, suppen en kanoën en met korting een sloep huren bij Ottenhome in Kortenhoef

PERSBERICHT
ottenhome_week_watersportKortenhoef – Van 2 tot 9 mei staat Nederland weer in het teken van de Week van de Watersport. Door het hele land wordt het vizier gericht op de vele watersportmogelijkheden, die Nederland rijk is en maken watersportondernemers het mogelijk om iedereen van jong tot oud (hernieuwd) te laten kennis maken met de vele mogelijkheden.
Natuurlijk doet ook Ottenhome hieraan mee! Hoe kan het ook anders, want Ottenhome is al ruim 80 jaar toonaangevend op watersportgebied en als je ergens de watersportsfeer kunt proeven is het op haar terras of aan de verhuurhaven.
After sail is is zeker ook een van de aantrekkelijke kanten van het watersportgebeuren En ook daar kun je bij Ottenhome bij uitstek voor terecht… ooit het kleine cafe aan de haven en nu uitgegroeid tot eigentijds loungeterras
Wat staat er bij Ottenhome op het programma in de Week van de Watersport:
van 2 tot en met 9 mei kun je bij Ottenhome – na online reservering op www.ottenhome.nl elke ochtend van 09.00 – 12.30 én elke avond van 17.30 – 21.00 uur GRATIS komen zeilen, roeien, suppen en kanoën. Tevens kun je van 2 tot en met 9 mei elke ochtend (09-12.30 u.) én elke avond (17.30 – 21u.) een SLOEP huren met maar liefst met 40% korting! Ook hier geldt: online te reserveren op www.ottenhome.nl en in het opmerkingenvak te melden dat je gebruik wilt maken van ‘De Week van de Watersport aanbieding’, dan wordt de korting aan de verhuurbalie met je verrekend.
Meer informatie www.ottenhome.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X