Grondig EHBO boek 'Medisch handboek voor watersporters' verschenen bij Gottmer

PERSBERICHT
medisch_handboekHaarlem – Diepgaander dan de bestaande EHBO-gidsen, toegankelijker dan de medische beroepsboeken. Dit handboek is geschreven voor iedereen die korte of lange tijd op of rond het water is. Wat te doen bij hoofdwonden, zeeziekte of onderkoeling? Dit handboek geeft elke niet-medisch onderlegde schipper of bemanningslid duidelijke instructies en tips.
Het boek is overzichtelijk ingedeeld; de medische voorvallen zijn dan ook gemakkelijk op te zoeken. Elk onderwerp is volgens een vaste indeling beschreven en voorzien van kleurrijke illustraties. Dit alles maakt het ‘Medisch handboek voor watersporters’ tot een standaardwerk dat op geen enkele boot mag ontbreken.
Fulco van der Leer werkt als huis-, haven- en scheepsarts in de Rotterdamse haven en zit regelmatig voor langere tijd op zee. Daarnaast vaart zeilliefhebber Van der Leer een aantal malen per jaar als scheepsarts op driemaster De Eendracht. In zijn ‘vrije’ tijd is hij werkzaam bij de Radio Medische Dienst (RMD) van de KNRM.
ISBN:9789064105746 Hardback, 180 pagina’s. Prijs 29,95 euro
Meer informatie www.gottmer.nl