Informatie voor de watersporter

Groot succes voor 'Eco Inruilpremie' campagne van Yamaha Motor Nederland deze zomer

PERSBERICHT
Schiphol-Rijk – Afgelopen zomer besloot Yamaha, in samenwerking met haar Marine-dealers, om een zeer ruime inruilbonus te verstrekken bij inruil van een oude buitenboordmotor. Hiermee werden twee doelen gediend: ten eerste werd er een bijdrage geleverd aan een beter milieu en ten tweede gaf de campagne een positieve impuls aan de verkoop. Watersporters beoefenen hun passie per definitie in de natuur.
Yamaha steunde met de ‘Eco Inruilpremie’ campagne deze leefwijze, door zeer royale inruilpremies te bieden voor oudere motoren die werden ingeruild voor één van de schone maar krachtige Yamaha-modellen. De ‘Eco Inruilpremie’ kon oplopen tot maar liefst € 675,-, ongeacht de staat van de ingeruilde buitenboordmotor. Zo maakte Yamaha Motor Nederland met de ‘Eco Inruilpremie’ campagne het voor alle bezitters van een oude vervuilende buitenboordmotor mogelijk te kiezen voor een milieubewuste manier van recreatie op het water.
Als gevolg van deze ‘Eco Inruilpremie’ campagne zijn er bij de Yamaha Marine-dealers een zeer groot aantal sloopmotoren met een flinke premie ingeruild. Deze sloopmotoren zijn inmiddels naar een recyclingbedrijf afgevoerd en zijn daar volgens de regels, dus milieubewust, vernietigd. Zo is er directe milieuwinst behaald, aangezien de ingeruilde sloopmotoren tweetaktmotoren betrof welke werden ingeruild voor viertaktmotoren.
Meer informatie www.yamaha-marine.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht