123 stickers

Groothandel 4Nautic wil met bijzondere watersportproducten verandering brengen in het saaie identieke aanbod

PERSBERICHT
Wolfheze – 4NAUTIC is in 2014 gestart als groothandel in watersport gerelateerde producten. Wij zijn ontstaan
vanuit de ervaring van een aantal fervent watersportliefhebbers, die tevens ondernemer zijn. Ons viel op dat er zowel op internet als in de fysieke watersportwinkels voor het overgrote deel veelal dezelfde standaard watersport producten verkrijgbaar zijn. Er is een behoorlijk aantal groothandels en distributeurs in Nederland actief, maar onderling verschilt het assortiment nauwelijks. Wij denken dat het anders kan!
4NAUTIC is juist op zoek naar producten, die iets toevoegen aan het bestaande assortiment. Bijzondere producten dankzij de toepassing, de eenvoud, de betaalbaarheid, de gebruiksvriendelijkheid, het design, of gewoon omdat ze handig zijn.
Intussen zijn wij distributeur van een behoorlijk aantal bijzondere merken en producten. Een kleine greep uit ons assortiment: Aqua Lily Pad, BHEESTIE, EZ Splice, FenderGrip, LoopRope en Safe Launch System. Daarnaast zijn wij constant bezig met het uitbreiden van ons assortiment. Daarvoor zoeken wij de hele wereld af.
Onze doelstelling is te komen tot een landelijk dekkend netwerk van dealers voor onze zeer bijzondere merken/producten. Dit zijn watersportbedrijven, watersportwinkels, camper‐ en caravanbedrijven en winkels met benodigdheden voor de sportvisserij, recreatie, zwerfsport, outdoor en kamperen. Onze vertegenwoordigers zullen (potentiele) dealers (blijvend) bezoeken voor een productpresentatie.
Meer informatie www.4nautic.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X