windverwachting

'Handboek splitsen van moderne lijnen' dinsdag op HISWA gepresenteerd

PERSBERICHT

Haarlem, Amsterdam – Op dinsdag 2 september wordt het ‘Handboek splitsen van moderne lijnen’ feestelijk gepresenteerd op de HISWA te Water. Het boek is vanaf vandaag al wel verkrijgbaar.
Dit handige en instructieve boek is een nieuw standaardwerk voor het gebruik van moderne lijnen. Door de komst van nieuwe, sterkere kunststofvezels zijn de toepassingsmogelijkheden van touwwerk in de watersport drastisch veranderd. Afgezien van het verschaffen van uitgebreide informatie over de eigenschappen, toepassingen en kenmerken van alle beschikbare lijnen gaat het boek uitvoerig in op de verschillende splitstechnieken.
Alle basistechnieken worden stap voor stap uitgelegd aan de hand van duidelijke instructiefoto’s. Van het maken van oogsplitsen en soft-shackles van Dyneema tot het verjongen van schoten en vallen – alles komt aan bod en wordt duidelijk en overzichtelijk behandeld. Onmisbaar aan boord van elk modern jacht, en voor de handige toerzeiler maar ook de fanatieke wedstrijdzeiler!
Het boek (168 bladzijden) van auteurJan-Willem Polman (ISBN:9789064105982) kost 29,95 euro en wordt uitgegeven door Gottmer Uitgevers Groep
Meer informatie www.hollandia-boeken.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X