windverwachting

HavenMaat verzorgt het beheer en de exploitatie van verenigingshavens en gemeentelijke jachthavens

PERSBERICHT
Breda – Besturen van watersportverenigingen hebben het op dit moment zwaar. Zag je tot een paar jaar geleden dat vanuit het ledenbestand er nog genoeg vrijwilligers waren om gezamenlijk de beheerstaken van de jachthaven en het verzorgen van de gezelligheidsactiviteiten uit te voeren. Vandaag de dag loopt het aantal vrijwilligers drastisch terug. In veel watersportverenigingen zie je dan ook dat een paar enthousiastelingen binnen het bestuur de kar nog trekken en heel veel energie stoppen in het reilen en zeilen van de vereniging. Maar hoe lang blijft het leuk voor een klein clubje vrijwilligers?
HavenMaat biedt nu ook een oplossing voor overbelaste watersportverenigingen
Het leuke van lid zijn van een watersportvereniging is dat er zoveel gezellige club-activiteiten worden georganiseerd. Als hier minder tijd voor is, juist omdat het beheren van de haven zoveel tijd vergt, dan is dat zonde. Prioriteit van een watersportvereniging is de beoefening en bevordering van de watersport. Mede door het beleggen van vergaderingen en bijeenkomsten, het houden van cursussen en lezingen en het organiseren van wedstrijden, tochten en evenementen.
Het in stand houden van de haven is vaak ook één van de doelstellingen die een watersportvereniging ambieert. Als een watersportverenging zich realiseert niet meer in staat te zijn om voldoende mankracht te mobiliseren voor alle activiteiten, dan biedt HavenMaat een oplossing voor de onderhouds- en beheersactiviteiten van de jachthaven.
HavenMaat heeft als credo “U de voorwaarden….. HavenMaat de rest!” en de d oelstelling om onze klanten te ‘ontzorgen’. Zodat alle leden van de watersportvereniging weer zorgeloos kunnen genieten van hun verblijf in de haven.
Meer informatie www.havenmaat.nl  (Monica de Vast)

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X